7 Οκτ 2008

150.000 ευρώ για να πηγαίνει άνετα στο εξοχικό του!

"Ο Υφυπουργός κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ενημέρωσε ότι επιχορηγείται η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας με το ποσό των 150.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Πεζούλας με τον παραθεριστικό οικισμό Νεράιδα..."
(τοπικός τύπος 7.10.2008)
Δεν μας λέει βέβαια ο κ. Υφυπουργός οτι στη Νεράιδα δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι. Υπάρχει όμως το πολυτελές εξοχικό του κ. Ταλιαδούρου, όπως και όλης της Καρδιτσιώτικης "ελίτ".
Και ο Αλεξάκος τί κάνει; Απλώς εκτελεί, όπως έκανε και με τον "Τσάρι δρόμο". Κατά τα άλλα μάς μιλάει για την ανάπτυξη του νομού και οτι το Νομαρχιακό Συμβούλιο ιεραρχεί τα προβλήματα και αποφασίζει ! (ό,τι ζητάει ο Σιούφας, ο Τσιάρας και ο Ταλιαδούρος, φυσικά!)

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζούλα 10/10/2008
    ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΒΡΟΠΟΛΗΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

    Ταχ. Δνση : 431 00 Πεζούλα
    Πληροφορίες:Δήμαρχος
    Τηλ.:2441099020
    FAX: 2441092931



    Σε απάντηση στο σχόλιο της ιστοσελίδα σα στην Τρίτη 7/10/2008 που περιήλθε στην αντίληψη μας και προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων ενημερώνουμε την κοινή γνώμη τα παρακάτω :
    Ο δρόμος για τον οποίο εκταμιεύτηκε η πίστωση μήκους 1800 μέτρων , συνδέει την Πεζούλα με την Νεράιδα και το χιονοδρομικό κέντρο . Πάγιο αίτημα των δημοτών και των επαγγελματιών ήταν η αποκατάσταση της βατότητας του εν λόγο δρόμου . Ο Δήμος διάστρωσε με ορυκτό υλικό τα 1000 περίπου μέτρα . Τα οικονομικά του δήμου και της Νομαρχίας δεν επέτρεπαν την ολοκληρωμένη κατασκευή του δρόμου και για αυτό απευθυνθήκαμε με μελέτη στην πολιτεία για να χρηματοδοτηθεί το έργο όπως και έγινε
    Ουδεμια σχεση εχει ο δρομος αυτος , με την εξυπηρέτηση τησ οικίας του Υφυπουργού κ. Σπ.Ταλιαδούρου , που εξυπηρετείται από τον ήδη υπάρχοντα δρόμο της Νεράιδας που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 80 . Επιπλέον η καλή προσπελασιμότητα του δρόμου αυτού, θα συμβάλει τα μέγιστα στην αντιπυρική προστασία των δημοτικών δασών

    Ο
    Δήμαρχος
    Φωτιος Παπαντώνης

    Ο Πρόεδρος Πεζούλας
    Λάμπρος Λιαπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή