20 Οκτ 2008

Τι γυρεύει η αλεπού στο ... Λονδίνο;

Επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες οι τρεις εικονιζόμενοι. Θα μου πείτε: και ποιο είναι το κακό; Κακό δεν ξέρω, ερωτήματ πάντως υπάρχουν πολλά:

1: Γιατί η επίσκεψη -αν και δεν ήταν ιδιωτική- κρατήθηκε μυστική, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι κάποιοι δεν κάνουν ούτε βήμα χωρίς να διανείμουν σχετικό "δελτίο τύπου";
2: Ποιός κάλυψε τα έξοδα; Μήπως κάποια ιδιωτική εταιρία;.

3: Πόσο αρμόδιοι είναι οι "τρεις" σχετικά με το αντικείμενο της επίσκεψης, δηλ. τη διαχείριση των απορριμμάτων;

Το σίγουρο πάντως είναι ένα: Τόσο σοβαρά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται "στα κρυφά".

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σου!Έτσι να τους τα χώνεις. Με το χρήμα στη τσέπη, τα παίρνουν από παντού, μίζες, διπλούς μισθούς και θέλουν και τζάμπα ταξιδάκια. Και όταν γυρνάνε από τα ταξιδάκια τους οι κυρίες δείχνουν τα ψώνια στις φιλενάδες και το παίζουν μεγάλες! Μεγάλες με χρήματα ξένα!Αυτό είναι μιζέρια!!! Μπράβο σου που τους ξεμπροστιάζεις, αλλά γράψε ποιός τα κανονίζει όλα; ποιοί συμμετέχουν; Έγινε και πέρυσι αυτό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό της ΤΕΔΚ, το μικρό ταξιδάκι των 50 ατόμων εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύουμε πως το ζήτημα δεν είναι τα ταξίδια της ΤΕΔΚ, που γίνονται αν μη τι άλλο γνωστά μέσω Τύπου, αν και κατακριτέα που αντί να πάει αντιπροσωπεία πάνε όλοι οι... συγγενείς!!!

    Το μεγάλο πρόβλημα, είναι με το "κρυφό ταξίδι" των τριών άσχετων με το ζήτημα των απορριμμάτων, στο Λονδίνο, με έξοδα ιδιωτικής εταιρίας.

    Ποια είναι η εταιρία???
    Ρωτάμε γιατί μπορεί να τη βρούμε μπροστά μας να παίρνει ίσως κάνα έργο π.χ. ή ότιδήποτε άλλο...
    Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά?

    Πάντως, οι Λαϊόπουλοι και οι Στεργιούληδες δεν είναι άσχετοι με ένα τέτοια ταξίδι που ετοιμάζει η ΤΕΔΚ για Λονδίνο σε λίγες μέρες.
    Άσχετοι είναι οι αγράμματοι βλαχοδήμαρχοι που το μόνο που ξέρουν είναι να ταξιδεύουν συν γυναιξί και να σουλατσάρουν με τα λεφτά μας.
    Όσο για την ενημέρωσή τους, καμία σχέση! Πάνε στην πόλη προορισμού και μην τους είδατε μέχρι να έρθει η μέρα να ξαναφύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή