30 Οκτ 2008

Άσχετοι ή φορομπήχτες;

Για χαράτσι που επιδεινώνει την ήδη κακή οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών κάνουν λόγο σε επιστολή τους οι μόνιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες της Καρδίτσας που το σπίτι ή η επιχείρησή τους βρίσκεται εντός των ορίων της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Αναφέρονται στο τέλος των 180 € το εξάμηνο ή 300 € το χρόνο που θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν για να πάρουν κάρτα στάθμευσης διαρκείας. Σημειωτέον ότι κάθε σπίτι ή επιχείρηση που βρίσκεται στα όρια της ελεγχόμενης στάθμευσης δικαιούται μία μόνο κάρτα διαρκείας. Οι υπόλοιποι (μέλη οικογένειας ή εργαζόμενοι στην επιχείρηση) θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν με την ώρα, δηλαδή πολύ περισσότερα!
Και πού θα πηγαίνουν όλα αυτά τα χρήματα; Το 45 % στο Δήμο Καρδίτσας και το 55% στο ΕΠΙΣΕΥ ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που αν και απ’ τη σύστασή του έχει σκοπούς καθαρά ερευνητικούς (εξ’ ου και η σχέση με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο) στην περίπτωσή μας λειτουργεί σαν ένα κερδοσκοπικό "μαγαζί", που χρησιμοποιεί το ΕΜΠ για να “παίρνει δουλειές” και μάλιστα
χωρίς κανένα διαγωνισμό !!!

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο, γιατί εκτός των άλλων είναι και "λιγούρια" ! Αλοίμονό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή